Meistä

Mikä ihmeen Lekane?

Timantinkovaan tiimiin tarvitaan pehmeiden arvojen kunnioitusta. Meillä persoonallisuudet täydentävät toisiaan.

Millainen yhteistyökumppani Lekane on?

Pyrimme olemaan joustava ja proaktiivinen partneri asiakkaillemme sekä mukava ja riittäviä haasteita tarjoava työnantaja. Jotta tämä ei jäisi pelkäksi sanahelinäksi, voit lukea tarkempia case-kuvauksia yhteistyöstämme. 

Perustajat ovat mukana päivittäisessä työssä. Taustalla ei häärää pääomasijoittajaa tai veroparatiisifirmaa, joten voit olla varma, että juuri sinun yrityksesi tarpeet ja kuunteleminen ovat meille tärkeitä myös tulevaisuuden tuotekehityksen kannalta. Sama koskee Lekanea työpaikkana.

Miksi räätälöimme palvelut jokaiselle yritykselle erikseen?

Olemme digialan käsityöläisiä ja haluamme, että chattisi, bottisi ja muut tuottamamme parantavat palvelut ovat varmasti sellaisia, joista on yrityksellesi arvoa. Siksi aloitamme yhteistyön pilottiprojektilla, jonka aikana mittaamme saamasi hyödyn. Voit pohtia helposti pilotin jälkeen yhteistyön jatkoa saamiesi tulosten perusteella.

Haluamme mieluummin vähän asiakkaita, joita voimme palvella hyvin, kuin isoa joukkoa minimitasolla. Olemme toimineet alalla jo yli 10 vuotta ja panostaneet paljon tuotekehitykseen.

Millainen työnantaja Lekane on?

Työnanatajana tarjoamme vapautta monella eri tavalla: välineiden, teknologian ja työntekopaikan suhteen. Etsimme joukkoomme jo hieman kokeneempia koodareita, jotka ovat kyllästyneitä siihen, että eivät esimerkiksi korporaation politikoinnin vuoksi tehdä työtään parhaalla mahdollisella tavalla. Toimistolla järjestetään viikoittain nörttien ryhdin suoristamiseen tarkoitettu jooga ja joka kevät matkustamme yhdessä virkistäytymään Leville. Tämän lisäksi pidämme kerran kuussa yhteisiä aamupaloja ja järjestämme säännöllisesti muuta yhteistä ohjelmaa.

Kiinnostuitko?

Jos onlinemyynnin ja -asiakaspalvelun kehittäminen mietityttää, voit rohkeasti soittaa meille ja kysäistä sparrausapua. Puhelu ei maksa mitään muuta kuin käyttämäsi ajan. Varaa aika suoraan kalenterista.  Varaa aika myös, jos olet kokenut koodari ja pohdit Lekanea työpaikkana. Näin voidaan jutella rauhassa siitä, sopisiko Lekane sinulle seuraavaksi työpaikaksi.

Lekane henkilökunta

Töihin Lekanelle

Tuo osaamisesi ja tule täydentämään osaajien kasvavaa joukkoamme.

TYÖNTEKIJÄÄ
TOIMISTO
x
RYHMÄJOOGA /KK
%
HYVÄÄ FIILISTÄ
Kokenut koodaaja

Tule meille töihin!

Täytä lomakkeen tiedot, niin olemme sinuun yhteydessä.

Scroll to Top